Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!

Rezultatem pohulania chudego mięsa, na kształt np. schab będą „czerstwe” gołąbki.
Mięso przylega zamienić spośród cebulą, dziadami (uwaga, zastałem się spośród techniką zmielenia podsmażonej cebuli również wapniaków w maszynce aż do rozdrabniania, wszak nie powierzam takiego rozwiązania), spośród dwoma jajkami. Wypada doprawić ciało solą, pieprzem, gałką muszkatołową. (Opcja – jest dozwolone aż do tej mieszanin sumować suszone płatki papryki słodkiej) Mięso przynależy podciągnąć w listowie forsy natomiast ułożyć w naczyniu żaroodpornym, przekładając pozostałymi liśćmi floty. Pieczenie w gorączce 150 st. C. na skroś 1,5 godziny. Dwa cebule należy skroić na drobniutką kostkę natomiast usmażyć na maśle.

Podobne propozycje:

  1. Gołąbki z mięsem i pieczarkami
  2. Gołąbki w papryce
  3. Gołąbki inaczej winiary
  4. Gołąbki z kaszą jęczmienną i mięsem
  5. Gołąbki amerykańskie
  6. Gołąbki z mięsem i kaszą
  7. Gołąbki przepisy kulinarne
  8. Gołąbki z miesem i ryżem
  9. Gołąbki z włoskiej kapusty
  10. Gołąbki z mięsem i kaszą gryczaną
  11. Gołąbki z kaszą manną
  12. Gołąbki na obiad
  13. Dukana gołąbki
Kategorie: Dania główne

Odpowiedz