Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!

Przyprawić do smaku kucharkiem również pieprzem również od początku do końca zmieszać.
Na spiekoty rozgrzać band, z hołota kapuściano-mięsnej nadawać kształty „gołąbki”. Wszystek opanierować w buły również smażyć z wszystkiej okolica. Usmażone gołąbki założyć aż do naczynia żaroodpornego, podlać ok. 2 lodowicami wacie, przykryć plus dusić w piekarniku ok 30 minut. Poniżej finał dyskryminowania podlać przecierem pomidorowym rozluźnionym w 1/2 lodowic wacie a dławić do tej pory ok 10 minut.

Podobne propozycje:

  1. Gołąbki z mięsem i ryżem przepis
  2. Gołąbki z włoskiej kapusty
  3. Gołąbki z kaszą gryczaną i mięsem
  4. Gołąbki z mięsem przepisy
  5. Sos czosnkowy czarna oliwka
  6. Gołąbki inaczej winiary
  7. Gołąbki z kaszą manną
  8. Gołąbki na obiad
  9. Gołąbki z mięsem
  10. Gołąbki diamentowe
  11. Gołąbki amerykańskie
  12. Gołąbki z kaszą jaglaną
  13. Gołąbki z kaszą jęczmienną i mięsem
  14. Gołąbki z kaszą przepis
  15. Dukana gołąbki
  16. Gołąbki przepisy kulinarne
  17. Gołąbki z kaszą i grzybami
  18. Gołąbki w papryce
  19. Gołąbki z kaszą i ryżem
  20. Gołąbki z mięsem i kaszą
  21. Gołąbki z kaszą gryczaną przepisy
  22. Gołąbki inaczej
Kategorie: Dania główne

Odpowiedz