Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!

Świętowanie starej floty niesie ze sobą ryzyko upichcenia gołąbków w twardej „okładce” (rozwiązaniem jest o mnóstwo dłuższe kipienie kapusty na etapie zabijania liści).
Zalecam użycie metody wypiekania w naczyniu żaroodpornym w piecu. Sposób tłumienia gołąbków w garnku na palniku kuchenki istnieje zakute spośród morderczym niebezpieczeństwem przypalenia liści a gołąbków znajdujących się na spodzie garnka natomiast nie-doduszenia gołąbków znajdujących się na wierzchu.

Podobne propozycje:

  1. Gołąbki w papryce
  2. Gołąbki z mięsem i kaszą
  3. Gołąbki bez mięsa
  4. Gołąbki z mięsem i kaszą gryczaną
  5. Gołąbki z kaszą jęczmienną i mięsem
  6. Gołąbki bez zawijania
  7. Gołąbki na obiad
  8. Dukana gołąbki
  9. Gołąbki przepisy kulinarne
  10. Gołąbki z kaszą jaglaną
  11. Gołąbki inaczej przepis
  12. Gołąbki z kaszą i grzybami
  13. Gołąbki amerykańskie
  14. Gołąbki z mięsem przepisy
  15. Gołąbki z mięsem
  16. Gołąbki z kaszą
  17. Gołąbki z mięsem gotowanym
Kategorie: Dania główne

Odpowiedz