Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!

Dwie cebule przynależy pokroić w opasłą kostkę zaś usmażyć trochę na maśle (50g). Karkówkę należy zmielić w maszynce do mielenia ciała.
Zamiast karkówki potężna użyć innego ciała, trzeba mimo to dostarczyć uwagę na zjawisko, iż użyte mięcho nie zdoła stanowić słabe. Owocem pohulania chudego ciała, gdy np. schab będą „czerstwe” gołąbki. Mięso trzeba przetasować spośród cebulą, staruchami (uwaga, spotykałem się z techniką zmielenia podsmażonej cebuli tudzież staruchów w maszynce do mielenia, jakkolwiek nie wysuwam takiego rozwiązania), spośród dwoma jądrami. Przynależy dosmaczyć mięso solą, pieprzem, gałką muszkatołową. 40

Podobne propozycje:

  1. Gołąbki z mięsem i pieczarkami
  2. Gołąbki agroturystyka
  3. Gołąbki z kaszą manną
  4. Gołąbki bez zawijania
  5. Gołąbki z kaszą
  6. Gołąbki bez zawijania z ryżem
  7. Gołąbki z mięsem i kaszą gryczaną
  8. Dukana gołąbki
  9. Gołąbki z kaszą jęczmienną i mięsem
  10. Gołąbki inaczej
  11. Gołąbki bez zawijania knorr
  12. Gołąbki z kaszą jaglaną
  13. Gołąbki z kaszą przepis
  14. Gołąbki z kaszą gryczaną
  15. Gołąbki z kaszą i ryżem
  16. Gołąbki z kaszą gryczaną i mięsem
  17. Gołąbki z kaszą i grzybami
  18. Gołąbki z kaszą gryczaną przepisy
  19. Gołąbki z mięsem gotowanym
  20. Gołąbki inaczej winiary
  21. Gołąbki z mięsem i kaszą
  22. Gołąbki w papryce przepis
  23. Gołąbki z mięsem i grzybami
  24. Gołąbki przepisy kulinarne
  25. Gołąbki amerykańskie
  26. Gołąbki na obiad
  27. Gołąbki inaczej przepis
Kategorie: Dania główne

Odpowiedz