Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!

Kapustę tycio poszatkować dodatkowo sparzyć rozgorzałą wodą, dotrzymywać wobec przykryciem 10 minut. Aż do mięcha plus ryż, odcedzoną kapustę, jajco, bułkę tartą natomiast marynat do smaku, zapracować.
Następnie wytworzyć gołąbki (około 12 sztuk) i podsmażyć je na rozgrzanym oleju. Miks nadmienić aż do 300 ml wody, zagotować, uszczuplić żar zaś wdziać aż do no przyrządzanego sosu gołąbki. Ściskać za gardło wobec przykryciem mniej więcej 30 minut.

Podobne propozycje:

  1. Gołąbki inaczej winiary
  2. Gołąbki inaczej
  3. Dukana gołąbki
  4. sałatka gyros wielkie żarcie
  5. sałatka grecka wielkie żarcie
Kategorie: Dania główne

Odpowiedz