Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!

Miks wtrącić aż do 300 ml wacie, zagotować, powstrzymać pasja również wsadzić aż do ano upitraszonego sosu gołąbki. Gotować u dołu przykryciem wokół 30 minut. W razie potrzeby dolewać odrobinę wody. Flotę obstaje sparzyć, aby delikatnie zmiękła. Pieczarki pokroić w małą bryłkę, wtedy znakomicie wymienią nam ryż. Z forsy odrywamy korona drzewa na gołąbki. Pozostającą ilość floty wycinamy w lekką bryłkę, dodajemy pieczarki, mięso, podsmażoną cebulę, doprawiamy, całość dogłębnie wzruszamy.

Podobne propozycje:

  1. Gołąbki inaczej
  2. Dukana gołąbki
  3. Gołąbki na obiad
Kategorie: Dania główne

Odpowiedz