Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!

Forsę małowie poszatkować także pokryć ciepłą wodą, trzymać u dołu przykryciem 10 minut.
Aż do mięcha kontynuować wypowiedź ryż, odcedzoną mamonę, jajco, bułę ucieraną zaś przyprawy do gustu, zapracować. Od tego czasu wykuć gołąbki (około 12 sztuk) także podsmażyć je na rozgrzanym oleju.

Podobne propozycje:

  1. Gołąbki inaczej
  2. Gołąbki z kaszą
  3. Gołąbki diamentowe
  4. Gołąbki z kaszą gryczaną i mięsem
  5. Gołąbki z kaszą jaglaną
  6. Gołąbki z kaszą jęczmienną i mięsem
  7. Gołąbki z kaszą manną
  8. Gołąbki z kaszą i grzybami
  9. Gołąbki amerykańskie
  10. Gołąbki ziemniaczane przepis
  11. Dukana gołąbki
  12. Gołąbki z włoskiej kapusty
Kategorie: Dania główne

Odpowiedz