Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!

Przecier wtrącić do 300 ml wody, zagotować, uszczuplić ogień zaś ubrać aż do rzeczywiście upichconego sosu gołąbki.
Gasić pod przykryciem o tyle o ile 30 minut. W razie potrzeby dolewać cząstkę wody. Kapustę trzeba zalać, iżby przyjemnie zmiękła.

Podobne propozycje:

  1. Gołąbki z kaszą gryczaną i mięsem
  2. Gołąbki inaczej winiary
  3. Gołąbki diamentowe
  4. Gołąbki z kaszą gryczaną przepisy
  5. Gołąbki z kaszą
  6. Gołąbki z włoskiej kapusty
  7. Gołąbki z kaszą jaglaną
  8. Gołąbki inaczej
  9. Gołąbki z kaszą jęczmienną i mięsem
  10. Gołąbki z kaszą manną
  11. Gołąbki z kaszą i grzybami
Kategorie: Dania główne

Odpowiedz