Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!

Następny farsz okrywamy w sałatę niczym szablonowe gołąbki. Gołąbki stawiamy w garnku.
Watę w której parzyliśmy mamonę zdołamy wyzyskać do zdziałania sosu, wrzemy watę, rozwadniamy w niej brył warzywne plus wyciąg pomidorowy. Zatapiamy tym sosem gołąbki także dusimy je mniej więcej dwóch pór. Zjadliwego!

Podobne propozycje:

  1. Gołąbki ziemniaczane przepis
  2. Gołąbki inaczej przepis
  3. Gołąbki z kaszą manną
  4. Gołąbki z kaszą
  5. Gołąbki z kaszą gryczaną i mięsem
  6. Gołąbki na obiad
  7. Gołąbki amerykańskie
  8. Dukana gołąbki
  9. Gołąbki diamentowe
  10. Gołąbki z włoskiej kapusty
Kategorie: Dania główne

Odpowiedz