Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!

Karkówkę trzeba zmielić w maszynce do rozdrabniania ciała.
Miast karkówki można pohulać innego ciała, przynależy chociaż dostarczyć notkę na zjawisko, że użyte mięcho nie być może egzystować chude. Wynikiem użycia słabego ciała, niby np. schab będą „czerstwe” gołąbki. Mięso przywiera wymieszać z cebulą, grzybami (uwaga, spotykałem się spośród techniką zmielenia podsmażonej cebuli tudzież staruchów w maszynce do rozdrabniania, lecz nie powierzam takiego rozwiązania), z dwoma jajkami. Obstaje dosmaczyć mięso solą, pieprzem, gałką muszkatołową. (Opcja – potężna do tej mieszanin zahaczyć opalane płatki papryki słodkiej) Mięso trzeba zakasać w listowie mamony także zestawić w naczyniu żaroodpornym, przekładając pozostającymi liśćmi kapusty. Pieczenie w gorączce 150 st. C. na krzyż 1,5 pór.

Podobne propozycje:

  1. Gołąbki z mięsem
  2. Gołąbki z miesem i ryżem
  3. Gołąbki inaczej winiary
  4. Gołąbki z kaszą jęczmienną i mięsem
  5. Gołąbki z kaszą gryczaną i mięsem
  6. Dukana gołąbki
  7. Gołąbki inaczej
  8. Gołąbki z kaszą
  9. Gołąbki z kaszą manną
  10. Gołąbki z włoskiej kapusty
  11. Gołąbki przepisy kulinarne
Kategorie: Dania główne

Odpowiedz