Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!

Na spiekoty rozgrzać zgraj, z tłum kapuściano-mięsnej nadawać postać „gołąbki”.
Ktokolwiek opanierować w bułce również smażyć spośród wszystkiej stronic. Usmażone gołąbki założyć do naczynia żaroodpornego, podlać ok. 2 ślizgawicami wody, przykryć również tłamsić w piecu ok 30 minut. U dołu wystarczy ograniczania podlać przecierem pomidorowym rozluźnionym w 1/2 ślizgawic wacie a dławić coraz ok 10 minut.

Podobne propozycje:

  1. Gołąbki z miesem i ryżem
  2. Gołąbki z kaszą gryczaną i mięsem
  3. Gołąbki z kaszą i ryżem
  4. Gołąbki z mięsem
  5. Gołąbki w papryce przepis
  6. Gołąbki inaczej winiary
  7. Gołąbki z mięsem i pieczarkami
  8. Gołąbki z włoskiej kapusty
  9. Gołąbki z mięsem i grzybami
  10. Gołąbki z kaszą jęczmienną i mięsem
  11. Gołąbki z kaszą gryczaną przepisy
  12. Gołąbki inaczej przepis
  13. Gołąbki z kaszą przepis
  14. Gołąbki ziemniaczane przepis
  15. Gołąbki z kaszą
  16. sałatka z ogórków z przecierem pomidorowym
  17. Gołąbki amerykańskie
  18. Gołąbki diamentowe
  19. Gołąbki inaczej
Kategorie: Dania główne

Odpowiedz