Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!

Za sprawą temu w przygotowanych gołąbkach ryż ów będzie ostro widomy i nie „rozgotowany”.
Grzyby suszone przystaje zalać w szklance niezaangażowaną wodą i po 15 minutach pokroić na utwory o kalibrze o tyle o ile 1cm. Dwie cebule wypada pokroić w pękatą bryłę natomiast usmażyć mile na maśle (50g).

Podobne propozycje:

  1. Gołąbki z mięsem
  2. Gołąbki z kaszą i ryżem
  3. Gołąbki z włoskiej kapusty
  4. Gołąbki z kaszą gryczaną i mięsem
  5. Gołąbki z kaszą gryczaną
  6. Gołąbki z kaszą manną
  7. Gołąbki z kaszą jęczmienną i mięsem
  8. Gołąbki przepisy kulinarne
  9. Gołąbki inaczej winiary
  10. sałatka z brokułami i fetą
  11. sałatka szwedzka z papryką
Kategorie: Dania główne

Odpowiedz