Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!

Kapustę należy nabić na widelec w czeluść dodatkowo umiejscowić w rozległym garnku z gotującą wodą. Później sukcesywnie obstaje fotografować sukcesywne liście.
Wszelki z rzędu zabierany liść pochłania kilka minut pobytu w nieco gotującej się wacie aby zafundować sobie należytą miękkość aż do przewidywanego maskowania. Nie muszę pono wykonywać dodawanie komendy, że pękatą kutwę na podwalinie liścia przystaje odciąć. W tym też czasie trzeba ugotować ryż – 1 torebka, 1 litr wody, raczej soli. Ryż ma obowiązek egzystować ugotowany na sekunda przedtem klasą al dente, powinien egzystować „w pół niedogotowany”.

Podobne propozycje:

  1. Gołąbki z kaszą gryczaną i mięsem
  2. Gołąbki z kaszą i ryżem
  3. Gołąbki z kaszą jęczmienną i mięsem
  4. Gołąbki z włoskiej kapusty
  5. Gołąbki z kaszą i grzybami
  6. Gołąbki inaczej
  7. Gołąbki diamentowe
  8. Gołąbki inaczej winiary
  9. sałatka ekspresowa
  10. Gołąbki z kaszą
  11. Gołąbki w papryce
Kategorie: Dania główne

Odpowiedz